Vanmorgen kwam vriendin Hennie langs die een tijdje weggeweest was. Klets, klets ,klets maar wel over heel belangrijke dingen natuurlijk. Daarna kwam Marijke langs met Eppe. klets, klets, klets met Eppe over haar baby, die een jongen is maar geen naam heeft. Met Eppe gaat het ook altijd over belangrijke dingen. Ze vraagt niet, ze doet mededelingen. Klets, klets, klets met Marijke over nog belangrijker dingen. Voor zover Eppe er geen belangrijke mededelingen tussendoor deed. Samen boterhammen gegeten.

Daarna op de fiets naar de PC-winkel waar na twee maanden het door mij bestelde toetsenbord was aangekomen. Toch ook wel belangrijk. 

Op de terugweg werd ik van achteren licht  aangereden door een automobilist die mij op een smal stuk voorbij wilde rijden. Ik week uit voor een kuil in de weg en had die auto niet gehoord. De man was heel erg boos op mij. Hij was zich rot geschrokken natuurlijk. Misschien was het ook wel mijn schuld.

Nieuw recept voor aardappelen uitgeprobeerd: aardappelen in blokjes bijna gaar koken en dan husselen met olie, zout, peper en Italiaanse kruiden. Op de bakplaat in de oven op 200 graden, een half uurtje of zo. Erg lekker. Tot aan de oven kun je het ook van tevoren klaar maken. Het zal alleen wat langer moeten als het koud de oven in gaat.

De hele dag op geweest, ik voel me goed. Nou dat is toch een levendige aflevering deze keer.

Advertentie