Een Zalig, Gezegend, Gelukkig, Vrolijk of Gezellig Kerstfeest, kies maar wat het beste bij je past. Ik vind een Zalig Kerstfeest het mooist, het tilt het feest boven het alledaagse uit en dat moet ook met feesten.

De aardappelen staan te koken voor de ovenschotel die vanmiddag mee mag naar Benningbroek.  Annemieke en Peter zijn al daar met de kleine jongens, Mark en de zijnen moeten uit Friesland komen en Marijke rijdt vanuit Leiden. De dooi moet maar even goed doorzetten. Het uitzicht in Benningbroek zal nog wel wit zijn,  maar met de sneeuw valt niet veel pret meer te beleven, ben ik bang.

In mijn stukje over onzekerheden schreef ik niets over de onzekere uitslag van de tumormarkers. We krijgen die uitslag van de gynaecoloog  op 8 januari. Dan wordt  waarschijnlijk nog niet meteen besloten of er opnieuw actie moet worden ondernomen. Het gaat dan om de vraag  of ik al of niet weer naar de oncoloog moet. Ik ben inderdaad bezig met de kleine onzekerheden van alledag en heb min of meer vrij genomen van de grote onzekerheden. Eerst maar eens zien dat mijn spinazieschotel mooi en lekker wordt.

Lieve lezers, heb het goed vandaag. Met jezelf en met wie je tegenkomt.

Advertentie