Ik heb meer fut. Raar woord “fut” maar wel een goed alternatief voor energie. Ik ben minder gauw moe en kan wat meer aan. Gisterenmiddag twee gezellige nieuwjaarsbezoekjes afgelegd hier in de buurt. Wat fijn dat dat zomaar kan.

Plannen zitten maken voor een reis naar Corsica. Waarom zouden we ‘fly&drive’ gaan? Onze eigen bus is toch veel leuker? Dat is wat fut met me doet, ik denk dat het zo door gaat en dat ik straks alles weer kan. Hennie en Jan meteen meegesleept in het plan: met onze campertjes weer met z’n vieren op reis. In mei naar Corsica!

Als, als, als. Jan moet eerst nog aan zijn knie geopereerd worden.  Het moet een langere periode goed gaan met hun dochter die ook kanker heeft. Ik moet een poos vrij zijn van onderzoeken en behandelingen. En dan heb ik het alleen nog maar over de dingen die nu al bekend zijn. Maar Hennie en Jan zijn gewend om ‘als, als, als-plannen’ te maken en wij leren het inmiddels ook al aardig. Dus kunnen we gewoon fantaseren over een nieuwe reis. Leuk boekje over Corsica dat ik aan Herman gaf.

Advertentie