Toen ik begon met deze site heb ik voor een openbare site gekozen. Ik ging en ga ervan uit dat alleen mensen die zich voor mij interesseren de site bezoeken. Bovendien vond ik het lastig om mensen uit te gaan nodigen. ‘Aaltje’s Blog’ heeft een vaste lezerskring van zo rond de veertig mensen. Ergens in Engeland zit iemand die dat bijhoudt en het op mijn statistieken zet. Daar kan ik ook zien hoe mensen op mijn site zijn terecht gekomen als ze er via een verwijzing of een zoekterm komen. Vooral dat laatste is nog weleens komisch. Dat kan zomaar ‘kikkervisjes’ of ‘electrische fiets’ zijn.

Gisteren werd het opeens druk op mijn site, honderdtachtig bezoekers op één dag. Iemand heeft naar mijn site verwezen op de site van de Stichting Olijf, een stichting die zich inzet voor vrouwen met gynaecologische kanker. Het voelt een beetje vreemd, zoveel anoniem bezoek.

Overigens,  welkom nieuwe lezer. Wie interessante verhandelingen over mijn ziekte verwacht haakt vanzelf weer af. Wie het leuk vindt om mijn dagelijkse beslommeringen te volgen, ook zonder mij te kennen:  join the party.

Advertentie