Zó, dat was een gezellige zondag ondanks de regen. Lekker zitten kletsen en lekker gegeten. Eerst hier en later bij Hennie en Jan. Op zo’n dag gaat het goed met me, de enige hinder die ik ondervond was toen ik door wilde kletsen tijdens het wandelingetje van hier naar het huis van Hennie en Jan. Dat gaat dus niet: lopen = mond houden.

Straks naar het ziekenhuis voor de longfoto’s en de mammografie. Herman gaat vandaag met Annemieke en Liesbeth spullen heen en weer brengen van Leiden naar Benningbroek en andersom. Gelukkig moest Hennie vandaag ook naar hetzelfde ziekenhuis. Ik kon mijn afspraken naar een beetje in de buurt van de hare verzetten en nu gaan we samen. Gezellig een ochtendje Rijnlandziekenhuis. Ze hebben er goede capucino en Hennie gaat nog naar een vriendin die in de buurt woont. Ziekenhuisdag met franje.

Mijn gynaecoloog heeft overal ‘spoed’ opgezet. Morgenochtend hebben Herman en ik weer een afspraak met hem en dan zijn de uitslagen van vandaag er al. Hijzelf zou nog een echo maken van de buik om te zien of daar vocht zit. Hij wil me zo fit mogelijk op vakantie hebben, vandaar de spoed. Kwaliteit van leven bovenaan.

Advertentie