Even rondneuzen in winkeltjes waar uitverkoop gehouden wordt, ik mag het graag doen. Een broek van het merk dat ik altijd draag voor de helft van de prijs, geeft een soort voldoening. Het t-shirt dat later een miskoop blijkt, gaat met minder wroeging naar het Rode Kruis omdat het toch niet duur was.

Nu moet ik er niet aan denken. Winkelen is alleen maar leuk als je je neus achterna kunt lopen of als je, met een paar vriendinnen, met elkaar meeloopt. In een rolstoel zittend moeten zeggen waar ik heen wil lijkt me niet leuk. Passen, dat anders deel van de lol is, is nu natuurlijk helemaal niet leuk.

Dus….ben ik op zondagochtend achter de computer gaan zitten en heb mijn favorite internetwinkel ‘Bon a parte’ bezocht. Ik heb een overvolle kast met kleren dus ik moest wel even bedenken waar ik naar wilde zoeken. Wat ik nu tekort kom zijn dunne, loszittende broeken met elastiek in de taille.
Er waren er een heel stel en erg leuke èn voor de helft van de prijs. Het voor de hand liggende nadeel van uitverkoop was er in de internetwinkel ook; mijn maat was vaak al uitverkocht.

Toch twee dingen gekocht, een donkerrode driekwart pofbroek en een prachtige witte pyjama. De draagbaarheid van de pofbroek moet nog blijken. Geeft niet, de eerste lol heb ik er al van gehad.

Advertentie