Op hyves zag ik net dat Liesbeth morgen naar huis kan. Toen ik haar vanmorgen sprak waren ze al thuishulp aan het regelen. Mooi zo. Een ziekenhuisbed is vast duurder dan af en toe hulp thuis en voor Liesbeth prettiger.

Toen ik vanmorgen aan de wijkverpleegster vertelde dat ik met de huisarts wilde overleggen over een bed beneden, zei ze, dat zij dat ook kon regelen. Ze belde meteen maar even, morgen wordt er een hoog-laagbed bezorgd.

Het middagdutje met de oxazepam werkt uitstekend. Toen de huisarts aanbelde had ik inmiddels twee uur geslapen. Fijn om weer even alles met hem door te nemen. Hij is het helemaal eens met het bed beneden en was ook al op de hoogte van het bezoek van Herman aan zijn collega.

Ik wil graag een paar nieuwe kussens voor het bed beneden en wilde zelf wel even naar het dorp. Met de kussens lukte het niet, de Hema had niet wat ik wilde en de speciaalzaken waren dicht. Ik heb wel nog leuke kleren gekocht. Ik heb erg veel leuke jasjes, maar ik moet nu vooral kleren hebben waar ik ook mee in bed kan liggen. Ik wil er ook graag leuk uitzien. Mijn krullen werken in ieder ook geval mee.

Met de rolstoel winkelen gaat trouwens prima, buiten laat ik me grotendeels duwen en binnen gebruik ik de rolstoel als rollator. Personeel is overigens erg behulpzaam als je je hulpbehoevend gedraagt.

Advertentie