Het ging dan wel anders dan gepland, maar uiteindelijk is de klus geklaard. Ik lig in de slaapkamer in een hoog-laag-bed en tegen de muur staat een bed voor Herman. Het ziet er best gezellig uit. Ik ben nog bezig alles zo aan het bed en op de tafeltjes te zetten en te hangen dat ik alles bij de hand heb. De laptop kan ik hier veel beter gebruiken dan beneden omdat er in de serre teveel licht is.

De grootste handicap van vandaag was het weer, het bleef gieten. Er moest veel opgeslagen worden in delen van de garage maar dat kon niet even buiten blijven staan. De keuken stond dus vol met van alles. Gelukkig heeft Raymond een groot talent voor het indelen van ruimten. Dankzij hem staat alles nu onderdak en niet meer in huis. Hulde trouwens ook aan Emile die zich ondanks de regen bleef inzetten. In huis maakten Annemieke en Karin het gezellig.

Vanmidag kwam ook nog mijn kapster Ostara aan huis om mijn haar te knippen. Straks gaan Liesbeth en Eric voor het eten zorgen en komt Margo voor het weekend. Ik ben moe, maar alle dingen die nu nog gaan gebeuren kan ik vanuit mijn bed gade slaan. Zelfs vanuit de hoogte gade slaan, want dit bed is veel hoger dan dat wat in de serre staat. Er is kennelijk nog behoorlijk onderscheid tussen hoog en laag als het om bedden gaat.

Advertentie