Als ik actuele berichten blijf schrijven zullen ze vooral over slapen gaan. Gisteren om kwart voor tien gaan slapen en om kwart over negen vanmorgen pas weer echt wakker. Pillen- en plaspauze niet meegerekend. Als ik even wat gedaan heb of er is iemand geweest, val ik meestal ook weer in slaap. Steeds vaker vraag ik de anderen om maar beneden te eten omdat ik te moe ben.

Dit schrijven duurt ook veel langer dan anders. Ik mis veel letters,  vergeet spaties en kan soms ook niet op woorden komen. Het was geen woord dat ik op wilde schrijven, maar ik kon niet op het woord ‘veiligheidsspeld’ komen. Wasknijper kwam voorbij en paperclip, maar veiligheidsspeld ho maar. Die woorden zaten toch wel een beetje in dezelfde hoek. Met het hersenlaatje was niks mis, ik kon het alleen niet vinden daar.

Margo en Annemieke hebben nu ook helemaal het vullen van de medicijnlaadjes overgenomen. Ik ben niet meer te vertrouwen.

P.S.  Beneden hadden we bij de laptop een apart en makkelijk te bedienen toetsenbord.  Aaltje gebruikt nu het toetsenbord van de laptop zelf, en daar heeft iedereen moeite mee. Vooral daardoor mist ze soms letters of spaties. Het is gewoon niet zo’n goede laptop. (Herman)

Advertentie