Inmiddels weer in de vatbare periode beland. Bezoekers moeten eerst hun handen wassen en mij maar niet aanraken. We zijn extra voorzichtig met eten klaarmaken, zeker als het om kip en eieren gaat. Ik gebruik alleen de wc boven en maak die vaker schoon. Ik voel er verder niks van.

De stofwisseling is weer normaal. Ik heb een balans gevonden met het nemen van het laxeermiddel. Onder de pootjes van de draken was veel teveel, ik ben gezakt tot onder de tekst op het glaasje. (hier blijkt of je een trouwe lezer bent)

Als ik s’ morgens vroeg wakker word, voel ik me beroerd. Ik heb dan de laatste paracetamollen voor het slapen gaan genomen en die zijn dan uitgewekt. Als ik om half zes even wat eet en twee paracetamol inneem, val ik weer in slaap. Pas na achten word ik dan wakker en voel ik me beter. Dat vroege tijdstip leent zich ook uitstekend om de aanvullende drinkvoeding te nemen. Ik blijf ze vies vinden maar makkelijk is het wel. Ontbijten doe ik in bed, gezellig met Herman die ook zijn ontbijt mee naar boven neemt. Pas om een uur of tien ben ik aan douchen toe en daarna tuttel ik wat rond.

Mark en Karin zijn terug van vakantie en kwamen gisteren met de jongens gedag zeggen. Prachtige foto’s van hun reis door Noorwegen en Zweden. Ik vond vooral de foto’s van de meerdaagse kanotocht die ze maakten prachtig. Karin’s moeder is Zweeds en ze hebben ook een aantal familiebezoeken afgelegd.

Advertentie